Što su Skinboosteri/Hydroboosteri?

Skinboosteri su preparati  hijaluronske kiseline.  Ne služe za postizanje volumena na mjestima aplikacije već svojim karakteristikama dovode do suptilnih i prirodnih efekata na kožu koja će nakon primjene biti elastična i hidrirana, smanjiti ćemo sitne nepravilnosti te poboljšati površinske  bore osobito u područjima oko usta i oko očiju.

Ovisno o željenom efektu skinboosteri se apliciraju u područje cijelog lica, vrata i dekoltea ili u određene regije gdje želimo postići učinak poboljšanja sitnih nepravilnosti na koži.

Tretman skinboosterima idealno je učiniti u ovo doba godine, prije izlaganja suncu te prevenirati prekomjernu dehidraciju kože koja će rezultirati nastankom novih bora i znakova fotostarenja.  

Kompletan tretman čine dvije  ili tri aplikacije preparata u pojedinu regiju s razmacima od 4 tjedna, rezultat postaje vidljiv postupno i potrebno ga je ponoviti  obično nakon 6 mjeseci.

Rezultat je prirodan, nepromijenjen ali značajno poboljšan izgled i pojačan osjećaj svježine i elastičnosti kože u regiji aplikacije.

 

Pišemo za vas

Komentari su zaključani.