Mikrodermoabrazija je postupak mehaničkog uklanjanja najgornjeg, nefunkcionalnog sloja epidermisa koji se naziva stratum corneum.
Te „mrtve“ stanice pridonose starijem izgledu kože i ometaju prijenos lokalnih preparata u kožu.
Tretman se provodi na licu, dekolteu i rukama i najčešće se koristi za uklanjanje hiperpigmentacija i suncem oštećene kože, u tretmanu akne i plitkih ožiljaka od akne, proširenih pora.
Tretman je bezbolan, ne zahtjeva anesteziju, rezultati su odmah vidljivi i poboljšavaju se svakim slijedećim tretmanom, nema rizika od nastanka ožiljaka, nema vremena oporavka, crvenila niti iritacije, tako da se nakon tretmana odmah vraćate svojim dnevnim poslovima.
Rezultati tretmana mikrodermoabrazijom su glađi i čišći ten, smanjene vidljive pore, smanjena vidljivost površinskih bora, ujednačenija pigmentacija, odstranjenje nečistoća sa gornjeg sloja kože, dojam sjajne i čiste kože lica.
Mikrodermoabrazija FACE UP uređajem donosi novosti u tretmanu jer uz eksfolijaciju kože čini i masažu mikropulsevima koji stimuliraju i relaksiraju kožu lica.
Tretman mikrodermoabrazije sa FACE up traje u prosjeku 30 min, za postizanje optimalnog učinka potrebno je ponavljati tretmane i to svakih 7-10 dana tijekom 4-8 tjedana.
Mikrodermoabrazija spada u skupinu tzv. „ lunch break „ tretmana zbog svoje neinvazivnosti i mogućnosti provođenja „ u pauzi za ručak“ i drugi je naizvođenji ne – kirurški estetski tretman na svijetu.

Nekategorizirano

Komentari su zaključani.