Mezoterapija je metoda kojom se uz pomoć igle u kožu  apliciraju revitalizirajući sastojci, što osigurava prelazak epidermo-dermalne granice i unošenje aktivnih revitalizirajućih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji. Terapija je vrlo individualna, ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima.

Mezoterapija je prava dermatološka tehnika rješavanja brojnih nedostataka na koži koje muče mnoge žene i muškarce danas. Popunjavanje sitnih bora, sprječavanje nastanka neželjenih crta na licu, zatezanje kože lica, uklanjanje različitih pigmentacija na licu i tijelu, rješavanje pitanja gubitka kose.

RRS mezoterapijski kokteli profesionalni su mezoterapijski kokteli koji svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože. U osnovi, ovi vrhunski kokteli popravljaju, dopunjavaju i stimuliraju  dermis te pružaju idealan hidro balans i bio revitaliziraju kožu u brojnim neuravnoteženim situacijama.

RRS mezoterapijski kokteli namijenjeni su ženama i muškarcima različitih dobi, kojima tretiramo različite probleme na koži kao što su suha i dehidrirana koža, devitalizirana i opuštena koža,  koža sa vidljivim posljedicama pušenja, pigmentne promjene na licu (hiper i hipopigmentacije), bore na licu i oko očiju, strije, celulit i opadanje kose. RRSV mezoterapijski kokteli iznimno su bogati aktivnim sastojcima: hijaluronom,resveratrolom (jedan od najjačih antioksidansa koji se dobiva iz sjemenki grožđa), organskim silicijem, DMAE, sastojkom za lifting kože.

Mezoterapijske tretmane izvodimo najsuvremenijom tehnikom; pomoću Mesoguna, tehnološki usavršenog uređaja za automatsku aplikaciju mezoterapijskih koktela u željenoj količini i u željenu dubinu kože, kontrolirano i ravnomjerno.

Dogovorite svoj termin  u Poliklinici Hilarus za konzultacije i dogovor o optimalnom tretmanu za Vašu kožu.

Pišemo za vas

Komentari su zaključani.