ZO Skin Health medicinsko čišćenje lica

Medicinsko čišćenje lica je zahtjevan postupak koji treba obavljati stručna, iskusna i educirana osoba kako bi se postigli maksimalni rezultati uz minimalnu mogućnost neželjenih nuspojava.

U Poliklinici Hilarus te tretmane provodi naša iskusna kozmetologinja Lidija Šveb, koja posjeduje dugi niz godina iskustva rada sa različitim problemima i stanjima kože, te sav svoj profesionalni fokus stavlja na poboljšanje zdravlja, a samim time i ljepote kože.

Naši zadovoljni pacijenti koji se nanovo vraćaju i preporučuju naše usluge potvrda su njena kvalitetna rada.

Uz kvalitetan rad važni su i preparati koji se nanose na kožu te smo za vas odabrali najbolju dermokozmetiku Zo Skin Health by dr. Zein Obagi koja probleme rješava na staničnoj razini, aktivira stanice u koži i djeluje na uzročnike različitih nepoželjnih stanja.

Tijek medicinskog čišćenja lica:

1.Priprema kože

Započinjemo sa Hydrating cleanser- nježnim aktivnim čistačem koji uklanja ostatke nečistoće s kože, višak masnoće i make up te ublažava iritacije i smiruje osjetljivu kožu

2.Piling

Nakon pripreme slijedi piling lica sa Exfoliating Polish koji sadrži ultra fine kristale magnezij oksida te savršeno polira kožu, trenutno ju zaglađuje, nježno razgrađuje masnoće, obnavlja hidrataciju i zdrave lipide.

3.Parenje kože

Provodimo pomoću vapozona koji proizvodi i ozon te tako osim što zagrijava kožu djeluje i antiseptično i blagotvorno na dišni sustav.

4. Mehanička ekstrakcija komedona

Pomoću sterilnih gaza ili maramica provodi se mehaničko istiskivanje otvorenih i zatvorenih komedona uz upotrebu sterilnih iglica po potrebi.

5.Eritromicinski oblozi

Po završetku mehaničke ekstrakcije lice se, obzirom da se radi o medicinskom čišćenju lica, oblaže sa eritromicinskim oblozima kako bi se koža dezinficirala i dodatno umirili postojeći upalni procesi.

6.Elektrizacija

Po skidanju obloga nanosimo Aloe Hydra massage gel by dr. Zein Obagi koji minimalizira crvenilo i nadoknađuje hidrataciju te u našem tretmanu služi kao podloga za postupak elektrizacije.

Elektrizacija je postupak koji se provodi pomoću aparata visoke frekvencije koji djeluje dubinski protuupalno, sužava pore te potiče mikrocirkulaciju a samim time i obnovu kože.

7. Maska

Dodatno umirenje i zatvaranje pora postižemo maskom Complexion Clearing mask koja u sebi sadrži 10% sumpora, kaolin i bentonit te tako tretira i sprečava nastanak akni, a glicerin pruža nadoknadu i ponovnu uspostavu hidratacije

  1. Završna krema

Ovisno o vrsti kože nanosimo završnu, umirujuću kremu kako bismo dodatno umirili i ubrzali oporavak kože nakon zahtjevnog procesa kroz koji je prošla.

Naša praksa pokazuje da se koža lagano opravi i umiri već tokom istog dana, sa eventualnim laganim crvenilom ili perutanjem kroz narednih dan ili dva.

Tretmane med. čišćenja kože provodimo, ovisno o indikacijama u razmaku od najmanje mjesec dana pa do 3 mjeseca.

 

 

 

Nekategorizirano

Komentari su zaključani.