EVA tretmanom u ginekologiji se na na siguran i učinkovit način , bez neugode, rješavaju neki od  problema  ženskog intimnog područja:

  • Početni stupanj i blagi oblici SUI ( Stres Urinary Incontinence)- neželjeno i nevoljno „ bježanje“ mokraće pri fizičkom naporu, kašlju, kihanju..
  • Suhoća rodnice, osjećaj zatezanja i peckanja, bolni spolni odnosi
  • Smanjenje osjetljivosti i opuštenost rodnice kao znakovi starenja ženskog intimnog područja

Mehanizmi kojima postižemo rezultate su stimulacija mikrocirkulacije u intimnom području te stvaranje novog kolagena, veziva i hijaluronske kiseline.

I u ovim indikacijama mehanizam djelovanja DQRF  je taj da se emitiranjem energije potiče zagrijavanje precizno ciljanog tkiva, u tom tkivu dolazi do promjena  u  smislu stimulacije fibroblasta na lučenje novog kolagena i hijaluronske kiseline, a na taj način dolazimo do  remodeliranja veziva koje nam kao rezultat donosi ponovno čvrstoću tkiva  koja poboljšava funkcionalnost i izgled.

Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija( DQRF) je najnovija biofizikalna tehnologija kojom se emitira energija u određeni  sloj tkiva s potpunim očuvanjem ostalih dijelova tkiva i na taj način ciljano djeluje na željenoj dubini tkiva s minimalnim ili nikakvim rizikom od neželjenih oštećenja ili pretjeranog zagrijavanja.

Tretmani se provode u Poliklinici Hilarus nakon anamneze, kliničkog pregleda, utvrđivanja indikacija i isključivanja kontraindikacija te nakon razumijevanja o željenim i mogućim rezultatima.

Tretmani koje provodimo EVOM  su bezbolni, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i maksimalno su sigurni tj. minimalna je mogućnost komplikacija kao što je prekomjerno zagrijavanje tkiva i upravo u tome vidimo veliku prednost DQRF u odnosu na „starije „ metode RF- precizno, ciljano tretiranje željenog problema u željenom području bez negativnog utjecaja na okolne strukture.

Tretmani su sigurni i učinkoviti, potrebno ih je provesti u nekoliko ( 4-6) za postizanje učinka.

EVA tretmane u Poliklinici Hilarus provodi prof.dr. sc. Hrvoje Vrčić.

Nekategorizirano

Komentari su zaključani.